Wednesday, January 2, 2013

WW: BR1M 2.0 Dah Tutup, Rebat RM 200 Pembelian Telefon Pintar Dah Buka

Gambar aku gigih nak isi online borang BR1M 2.0.. tapi tak layak hahaha.. dah tutup pun.. sekarang Rebat RM200 tuk bujang berpendapatan bulanan kasar RM3000 kebawah dah buka, kena suruh beli smartphone katenyerr.. pasni boleh la semua ber FB, twitter bagai di mana mana.. apa lagi sambar la hahahaha.. pegi kat www.skmm.gov.my tuk isi borang online dan ketahui maklumat lanjut.. ok good luck..

Ps: sila ignore boxer dan baju baju dalam bilik rumah sewa aku ni haha..


Tag: ribet rm200 untuk beli telefon pintar, cara nak dapatkan rebat rm200, borang online ribet rm 200, online application, dan rebat rm200, bantuan rakyat, syarat untuk dapatkan rebat rm200

8 comments:

syafiqakarim said...

abu,
dari ptg tadi aku buka skmm.
haram.tak dapat dapat.
apa mmg bukan naseb aku?sob


banyak nyewww boOOxXXXXXXEeeeerrr
kakaka

Ash Give said...

Oh traffik sesak sgt le kot..try esok esok je la hehe

adan said...

aku try buka xboleh.. katil ko lebih kurang ngan katil aku..ahaha

fathiahRAIHANA said...

cam kat asrama dulu je. hahaa. selagi bole gantung, mesti gantung punya. penuh bajuuu.

Syazana Zainn said...

ni bilik ke sarang?
haha
mmg ko sidai dalam bilik ke kain baju sume?

Azham Vsvc said...

simple je bilik kau ni hehe....tak apa rumah bujang huhuhu:)

Cik TeN10 said...

Amboihhh kau...tin biskut ngn botol air sebelah katil..bersusun.. Ni msti bgn tidoq celik2 mata je telan biskut eh? Hahahhh

Anonymous said...

dh dpt bantuan terus beli boxer baru ahh..kkakakaak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bau Busuk!!