Sunday, November 11, 2012

Topeng Superhero: Topeng The Incredible Hulk, Topeng Iron Man, Topeng Captain America, Topeng The Avengers Thor, Topeng Transformer Optimus Prime

Ini la dia superhero macam gampang.. copp!! aku nak kuar.. entry tak siap..bye..
---------------------------------
Aku sambung entry ni.. tinggal macam tu je kan hari tu, sebab nak kuar beli baju baru punya pasal hahaha.. gambar gambar kat bawah ni adalah gambar kat tesco puchong dan carefour puchong utama.. dua hari yang berlainan.. 

Kadang tu time lunch hour pegi kat tesco kejap.. ada la tu member opis rakan selunch yang nak beli barang sikit.. so kebiasaanya kitaorang akan pegi je sekali, saja saja tengok barang.. so, macam gambar kat bawah ni kejadiannya.. topeng Transformer dan Marvel Avengers..

Jumpa menan menan pegi buat main.. usah usah barang, padahal tak beli pun.. kejadah nak beli barang menan macam ni dah besar hahaha

Topeng Transformer Optimus Prime.. 

Topeng The Avengers Thor..

Topeng Captain America..

Topeng Iron Man..

Topeng The Incredible Hulk..


19 comments:

hananhadila said...

cooll lah !

hassy chan said...

wau.. bnyk topengnyee

ct kektus said...

haha. tak ada kerja.

the malay male said...
This comment has been removed by the author.
the malay male said...

Pak guard x halau kuar ke? Huhu

Ash Give said...

Tak pun.. Pandai pandai la..mcm ni la orng tak de kerja lain haha..

si robot comel said...

ohsem beb!

aiEz said...

mahukan topeng iron man tu,wuuu...

Cik TeN10 said...

Ni mesti kes boring sgt xtau nk buat apa ni kan..hadoiiii la abu oii..ko tu dh tahap leh jd bapak org dh uitttt!..sedar2 ler sket..hahahhh =p

Aku bkn keji wehh xnk update..tp busy la..blogwalking pn xsmpat..pastu lak time free mood nk update blog plak xmuncul itu pasal lerr aku hilang !!.. Actually byak gila pic autumn yg aku dh snap nk kongsi kt sni..ko doa2 la bagi aku rajin meng"update" blog ya.. Btw sorry buat ko tertunggu2 entry2 hot dr aku..keh3 :D

Yousof said...

Tak mahu yang lain aku cuma mahu kepala Iron Man je! Tolonglah!!


Selipar kau tu kenapa beza sangat saiznya dengan kaki kau?? heheheh

Syazana Zainn said...

takde keje ;p

cilok mana topeng tu?haha

Hanif Idrus said...

Nasib baik tokey kedai tak marah...kikikiki

Ash Give said...

ni kat tesco dgn carefour

dua hari yng berlainan sebrnya, tak de kerja jumpa menan menan macam ni syok jugak :P

orng kat pasaraya tu tak marah pun, sample kot blh buat main hahahaha

Cik Yatt said...

ak ske yg gmbr 1st

syakey said...

tringin kembali ke zaman kanak2 eh? haha

chemay said...

tskkk tsskkk tskkk
T____T

Azham Vsvc said...

ah....nak beli satu! mcm best je hahahahahha

APAN said...

harap korang x kena blacklist masuk situ lg...
haha...

daeng said...
This comment has been removed by the author.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bau Busuk!!