Monday, October 22, 2012

Kerepek Kat Banting Jaez Halal Mart: Mari Membeli Kerepek Di Banting

Sudah ramai yang tahu Banting adalah pusat pengeluaran kerepek yang terbesar di Selangor..kot!.. sebab ramai yang cakap macam tu termasuk pakcik google keh keh keh.. tapi kawan kawan aku yang asal kat Banting pun cakap di sinilah syurga penggemar penggemar kerepek..

Kawan aku cakap lagi kat sini time musim perayaan dekat dekat nak raya memang ramai gila orang yang datang.. ada yang datang daripada jauh sebab nak borong kerepek, nak business kerepek la tewww.. hehe bagus bagus teruskan meniaga.. kat sini memang murah murah kerepek dia.. banyak pilihan lagi.. nah layan sedikit gambar..

Ini yang jual paket paket plastik kecik.. pelbagai jenis saiz boleh menjadi pilihan korang.. hari tu aku beli yang saiz yang kecik je.. nak makan makan kat rumah..


Ini pulak saiz yang sedikit besar.. tak tahu la pulak ada lagi saiz yang lebih besar ke tak.. kalau nak bak balik kampung buat ole ole satu family yang ni la kot yang sesuai.. biar makan sampai puas.. hari tu aku pena bak balik Sabah beberapa pelastik.. kejap je habis haha..

Ini pintu masuk dia, nama kedai ni Jaez Halal Mart.. emmm besar jugak kawasan ni..boleh agak kat sini mesti ramai orang datang time dekat dekat raya.. masa kitaorang pegi kebetulan tak ramai orang..

Jalan kampung je.. hijau je suasana Kampung Sungai Kelambu yang permai.. ada banyak pokok sawit..

Sebenarnya kat Banting ni ada banyak kedai kerepek.. ini aku cuma story kedai yang aku singgah je.. tapi kalau korang google memang ada beberapa lagi kedai yang google tunjuk.. so mana mana korang la nak pegi kedai yang mana satu.. apa apa pun nak beli kerepek borong dengan pelbagai jenis pilihan, di Banting Selangor lah tempatnya..

Peta nak pegi Jaez Halal Mart Kampung Sungai Kelambu Banting klik link kat bawah:
Daripada Pekan Banting ke Kampung Sungai Kelambu
https://maps.google.com.my/maps?saddr=Pekan+Banting+Banting&daddr=kampung+sungai+kelambu+banting&hl=en&sll=4.18646,109.48935&sspn=12.139366,19.753418&geocode=FX7tKgAdlOAMBiHxt7dxko_NrClx8ldwvKTNMTHxt7dxko_NrA%3BFdOcKgAd-3INBil1oTVumLzNMTGeI72Q22rkTQ&t=h&mra=ls&z=15


Tag: Pusat borong kerepek di Banting Selangor, pusat membeli kerepek dia Selangor, kedai kerepek di Banting, beli kerepek ubi di Banting, jual kerepek borong, business kerepek untung, beli kerepek murah kat Banting, kerepek pisang, kerepek bawang, beli kerepek online, kerepek house kat banting, kerepek bayam

9 comments:

CekbOlat-bOlat said...

manyaknyaa kerepek . sesuai dgn pengunyah makanan mcm bolat . kahkah

wehh cubecraft tu gua dh buat . maii la nengokk . kita pun ada abam cupermenn

hazanis said...

murah tak kerepek tu?

chemay said...

kalau bawak mak chemay gi situ.
kompem berguni guni kerepek di angkut bawak balikk.
huihhhh~~

maitimie said...

kriukk kriukk!

nyummeh! sedap tue. mouth watering.

leya said...

haha..bru je aku oder kt opismate aku mggu lps..bli kt banting gk ktenye..aku bli 5kilo trus hahaha

si robot comel said...

gua baru tahu kat banting byk jual kerepek,nnt2 gua pi banting boleh borong!

HeNRieTTa JoSe said...

kerepek banting....dah lamer xmam...sejak org banting dah bekhidmat kembali ke banting....dan xde org nk kirim...

Hanif Idrus said...

Banyaknya kerepek dan masalahnya aku baru tahu terbesar di Melaysia.. aku ingat kat pahang ..hahahah

syakey said...

perghh. ni kalau beli buat stok mengunyah dalam bilik hostel ni memang best. haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bau Busuk!!