Thursday, July 7, 2011

Terjumpa Blogger kat Pantai Miami

Aku nak bagi tahu korang.. minggu lalu, aku pegi jalan jalan kat Miami Beach, di suatu petang yang indah.. tiba tiba aku terjumpa sorang blogger.. firstime tau aku jumpa blogger kat luar, ni pun kebetulan.. sempat jugak ambek gambar, cakap nanti aku upload dalam blog..keh keh.. atas tu gambar kitorang dengan gayaku yang agak kurang menarik.. nama blogger tu Shamsuddin Amin.. lama dah kenal, tapi dalam blog jak..:P

Korang kalau jumpa aku kat luar tegur tegur la ya.. even tak pemes macam En. Ben, tapi aku ni baik hati walaupun agak pemalu orangnya.. eik mengaku baik pulak!!. kalau korang datang kat Puchong bagi tahu, aku belanja korang tengok wayang okay..hahaha.. korang pecaya ke tak ni..

64 comments:

Muhd Aizie said...

Okay , nanti aku datang Puchong. Boleh kau belanja tgk wayang. hahah

Anif Abdullah @Mr AA said...

kalau macam tu,hari-hari aku nak turun puchong ah...ngeh3..

z a z a said...

same la. klu jumpe saye pon jgn segan jgn silu :P

Fathiah Hamim said...

la puchong ke? hari hari aku datang tuntut janji!

SoLy SoLicious said...

waahh..teringin jugak nk bersemuka dengan bloggers2 ni.. ^____^

Aki said...

aiya... dekat tul Puchong.. teda tempat jauh ckit ka?? Hahaha..

~butterfly~ said...

puchong??
aiya manyak dekat...
kinrara?seksyen apa?batu berapa?

huhuhu

cucu umie said...

kahakh..mantap ah bro..pantai miami gitu..hohoho

aqmalazmi said...

pehh boleh plak santan berlada tu bertenggek tepi pantai an..kate bz...hehehehhehe...

anyway aku tak penah pon terserempak dengan blogger...sian kan? HAHAH

niena shopping2u said...

ooo..pemalu orgnye.. :D

sma la klo jmpa sy kt luar sila la tegur :D

Diary oF Mine said...

blogger santan berlada... heheh... xpernah jmpa blogger... eh! pernah... kawan sy blogger gak... hehe

aleen aiden said...

smalam aku teserempak dgn bloger lelaki yg hemsemmmm...tp segan nak ajak begamba.xtegur pon.hu3 :P

bunga said...

xpernah g jumpa ngn blogger2..

~SaL IjOu~ said...

aku penah kua sekali ngn blogger..sempoi orgnya..tp bila compare ngn die nye penulisan, x sangka plak tu orgnya ;p

cantekk said...

abu..aku nk mai puchong mlm ni, blanje aku transformer tau! ;-D

*abu baik+pemalu?? wow..

Fee Hafeezah ketuk keyboard said...

wah kau, pantai miami kot..haha :D

Isteri Encek Bard said...

hihiihi baik lah ornag yg baik hati

Shamsuddin Amin said...

ak slalu dtg puchong
mana wygnya...??? hahaha

thank Ash...LoL

harrazdani said...

puchong tempat yg penuh kenangan pada aku....aku sampai aku jumpa hang bro....nak tuntut janji..huhuhuh

Lalalilillulu said...

yeay! mggu ni nak g puchong....ahakzzz

Scya Lollita said...

Aku pun pemalu . nt kita jumpa kat taman bunga okay .. haha

zie_ira said...

owkeh !,nnti nak dtg puchong,dekat dah tu,,belanje ! belanje !,,hehe,,xD

Syuxer said...

tentu best jumpa sesama blogger..heheh rasa nak ajak pi makan n borak2..heheh

WAHIDA ALIAS said...

untung la dpt jumpe..hehe

deeya said...

aku nak jumpe kau , ABU .......! tetibe jer kau ade magic leh terbang ke Pontian jumpe aku .. whoaaa ! bestnyeer .. t aku blanje kau makan pizza . sila percaya kat aku dulu ! huhu ~

syrupmasin said...

ecece..baek dan pemalu :D

meaw said...

nak datang puchong ni, nak wayang freeeee... :P

anisah mohd roslan said...

where's your chat room? hehe
come to follow my blog pulak..
http://anisahroslan.blogspot.com
thanks :)

leya said...

bercanda di tepian pntai ar ni..pantai miami kt celah mne? heee

muhamad hanif said...

santan berlada ? waahahahha


mesti style kan jumpa geng blog..

adan said...

wow... nanti aku mau turun puchong la.. cari blogger yg bernama ABU..

mesti bestkan abu jumpa blogger..

ena meina said...

nh yg nk dtng puchong nh..
hehe..blnje wyg freee 2uhhhh...:)

Umi Asura Sanusi said...

kalau terserempak dekat bukit tinggi, saya belanja makan...ermm entah, tak dok duit..huhu

ecah mashuri said...

muka korang seiras la.same2 ensem.(kipas2)ehehheehe.

GaRy™ said...

sepanjang jadi blogger ni, baru sekali aq terjumpa bblogger lain... cewek ku... hahahahaha

Abu Huzaifah said...

waaahhh... bgus2.. :)

yatie Awang said...

aaa....jumpa sham santan berlada ek...nanti kalau datang kemaman, singgah rumah kakak pulak ok

ain revival said...

x cam muka lorh kalau jumpa..hehe

puchong kat ne? selalu pergi puchong. kat kinrara.

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

x cam lah kalau jumpa kat luar pon..

czueka zulaikha said...

kene sminggu skali gy puchong la macam ni :) dapat payung wayang free :D

YOUsoF said...

Aku pernah jumpa blogger pun kawan sendiri.. hehhe

Aku percaya je.. Aku tempah tiket untuk 2 filem baru akan datang boleh kan? ;D

Tea said...

okeh, jgn lupa blanje okeh. haha.

nurfatiha blacky said...

nanti leh buat jumpa blogger tgh makan budu. haha

apik pehe said...

wahh..kemas2..puchong tu dekat dop nga jalan TAR?hahah..nok mitok belanjo wayang ni..

Bro ahmad said...

abu..bro dah mark muka hang..nampak mana2 inshallah bro tegur k..boleh belanja bro makan sekali XD

tia @ Ini Kisah Tia said...

siyuknyaaa . aku bila ? hehee :)

Far8 budak baik said...

pehhh stlylahh jumpe
budak blog kat luar..
dah ar jumpe kat pantai maimi
bagaii..
romantik gile..
hahahaha =p

nurAMALLINA said...

Ina tak pernah jumpa pun blogger2. HHUHU

schaze zainn said...

cewah pemalu ke? agagaga

nnt kalo terjumpa schaze sila belanja tengok wayang okeh..agaga xP

Addin said...

miami beach tu kat ne ? haha --> tak tau .

nanti jumpa addin tegur tegur la ye ;p

*lama tak gi pantai . huhu

zazaw said...

untung laaaa kan fofulaaaaaaa

diana said...

ramai orag yng pi mana2 terserempak dengan blogger..kenapa akak tak terserempak jugak ye??
ataupun kat pulau pinang ni akak sorang je blogger.hehheh

ayie said...

kalau dah nama retis blogger memana pon org knal..hehe..

tpkan awat makin lama makin....teeett..hehe

dill said...

oh. Abu, tu model kegemaran dill ^^

dill.

amir aizat said...

cool gile, nk blanje tgk wyg,haha

NuSaNa NoSa 91 said...

klu jumpa je tau abu.. fuhh~ harap2 xjumpa.. klu jumpa pon, abu xkenal keen kan?? hikhikhik~ ^_^

YOUsoF said...

Cit.. iye² aku hingat korang baru kali pertama 'dating' masa ni.. ;DD

alif haris said...

hahaha .. terjumpe sudah .. kantoi :D

APAN said...

akan ku tuntut janji2 manismu kalau aku jumpe ko nanti ma...

vampire's lovex said...

wahhhh..kebetulan atau suratan berjumpa ni? hahaha

hamzah ian said...

pergh... terbaik

sergeant keroro said...

hahaha, takut ko jek yang tak kenal aku :P

ABU said...

muh aizie: hahaha bah mari la sini..

anif: jgn la hari2 abis la aku hahaha

zaza: yola..sama la aku..

fathiah: ya puchong la..:)

soly: kan kan..

aki: ada UK..jom hahaha

butterfly: aku kat puchong permai :)

cucu: han lawa seh pantai dia..

aqmalazmi: ala dia buknya busy sngt pun..hehehe

niena: ya agaknya pemalula..:P

diary of mine: aku pun jrng jugak la jumpa blogger ni..:)

aleen: oh so awak ni pemalu jugk la orngnya..hehehe

bunga: oh ya ke..nnti kita jumpa ok..hehehe

sal: mmg la mcm tu..biasanya blog lain..orngnya pun lain..ganjil la maksudnya hahaha

cantek: ok mari la sini :P

fee: keh keh gitew kan..:P

IEB: ya saya orng baik :D

SA: hahahaha gelak jak aku..

en dani: boleh sajoh kalu en dani hahaha

lalaililulu: bha bagi tau la aku hehehe

scya lollita: hahaha malula dalam taman bunga..hahaha

zie ira: bolh bolh no hal hahahaha

syuxer: best la jugak :D

wahida: mmg la ntung..hehe

deeya: mai la sini kita berjumpa hahaha jauh kot drpd pontian..

masin: ya la aku baik dn pemalu..sigh!! :D

meaw: yaaaa mari la sini temankan aku nonton wayang..hahaha

anisah: ada je kat situ..

ieya: pantai miami kat celah bedah la hahaha

muamad: ok je..mnyampah tengok muka dia hahaha

adan: mari la sini hahahaha

ena: ya aku tak tipu ni..:P

umi: aku nak, aku nak..haha

ecah: tpi aku rasa aku lgi ensem keh keh keh..

gary: oh ya ka..aku pun jarng2 jgk..

abu: bagus kan...

kak yatie awang: ok akak beregh...hehee

ain: aku kat puchong permai, sblh je dgn puchong perdana..:) mmg pun susah nak kenal blogger kalau kat luar..

kak rina: kan mmg susah nak cam..

czueka: hahaha dtng la sini..

yousof: keh keh keh..sama la..:P

tea: ok no hal haha

nirfatiha: nak aku nak :P

apik: tak de la jauh la dgn TAR..tak wayang blh sajoh..:)

bro ahmad: haha blh no hal :)

tia: ko pun blh tia..mari la sini puchong..ioi mall..

far8: hahaha kan kan..

nuramalilina: aku pun jarang gak :P

schaze: ya la pemalu ni..awu!! haha

addin: tak de la..tu kat bagan lalang la..

zazaw: mana ada..haha

diana: hahaha jarang berlaku la..

ayie: mana ada..ko la pemes kan..:)

dill: ya la tu si udin..kenal sngt dah..

amir: ya la, lepak2 kawan2 blogger kan..:D

nusana: blh la jumpa gitu gitu aja..:P

yousof: dah tau dah :D

alif: kantoi!! hahaha

apan: hahahaha bolh sajoh apan..jom la lepak!! haahaha

VP: kebetulan la kot haha

hamzah ian: baik!! :D

sergeant keroro: mmg la ta kenal..tak pernah tengok muka pung..:D

**::CIKNUURUL::** said...

jmpe si shamsuddin amin?,.waa,pemes korg ek,.best2,..worait,abu dh pesan siapsiap kn,so nnti CN dtg,jgn ngelak2 ek,.hehe,.wyang wyang,.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bau Busuk!!