Thursday, July 7, 2011

Random Blogs Review #2

Ok hari ni nak review blog lagi.. dah tak de kerja kan, so apa lagi nak buat review blog sahabat la.. rajin kan aku rajin kan.. cakapla rajin nanti aku review korang pulak..hahahaha
Seperti biasa aku ambek random ok.. tiga jantan tiga tino.. awas kalau tak terjah, penat aku buat tau!! 

First mari berkenalan dengan blog bidadari.. bidadari sangat, aku tak tahu mungkin bidadari ni kakak atau adik.. tapi ada blogger yang menggunakan kata ganti nama kedua "kakak" untuk bidadari.. apa apa pun blog dia sangat unik.. even kekadang aku tak faham sebab aku tak de jiwa kesusastraan tapi seronok je baca..
  
Kalau tak silap aku aisyah ni budak budak lagi.. tapi perangai tak serupa budak.. dia ni pemalas buat kerja sekolah, aku rotan kang baru tahu!! hahahaha. tapi aku suka blog dia.. lucu
http://ainahipp.blogspot.com/

Ni blog dari padang pasir, mana ntah middle east, dia blajar kat sana kalau tak silap aku.. blog dia ni macam seram tapi tak seram langsung, lucu adala hahaha... nama pun psycho Vampire's lovex gitew!! seronok kawan dengan dia ni.. terjah la, dia tak hisap darah korang keh keh jangan risau..

Ni kalau tak kenal Gerbang Maya Melankolika Segar resign la jadi blogger..hahaha.. blog milik syuxer, kalau tak silap dia sekarang kat kelantan.. blog dia full dengan info okay, dan update.. dia juga selalu buat segment untuk blogger lain, sebagai jambatan untuk para blogger menambah follower dan bersuai kenal..

Yaaa ini blog Apan, blog padat dengan info info yang pelik.. blog lebih kurang macam blog aku, tapi aku rasa blog Apan lagi best.. dia cakap dia nak kongsi apa yang dia suka di dalam blog dia, kira tak kedekut ilmu la ni, ok la tu, aku pun tak kedekut ilmu gak haha.. terjah blog apan,..best!!
  
Yousof.. Masi Ada Plan B, blog Yousof ni super ringan ok.. sebab tu aku suka masuk, lagipun entry dia best, kalau korang terjah dia pasti balas kunjungan korang, unless dia tak online la kot sebab dia ni pun macam biskut jugak kejap ada kejap tarak ada.. alaaa aku apa kurangnya macam sabut tenggelam timbul keh keh.. mari terjah blog yousof

oh ya pasal post aku kat Miami Beach tu, korang tak sepatutnya percaya.. sama macam korang tak sepatutnya percaya 100% berita TV1, TV2, TV3, atau mana mana media massa termasuk surat khabar.. cuba tengok post aku yang kat sini..
sat lagi aku balas kunjungan korang.. aku nak pi makan dulu..keh keh keh..

44 comments:

ecah mashuri said...

yg ak pernah pegi blog akak biddadri syurga dgn yousof je.hehehe

Bidadari Syurga said...

ooooo... thanks... review time ya... (wink2)

cucu umie said...

hehe..nak jalan2 blog mereka plak..

zaty said...

btw chantek pic kat pntai miami tu.hohoho

muhamad hanif said...

HAHAHAHAH,


semua blog da pergi..



LALLALALALALAAA

yatie Awang said...

InsyaAllah...nanti kakak terjah

ayie said...

rajinnya pak abu buat review..hehe

Aisyah Aina said...

terima kasih abu ^__^

bukan pemalas tapi tak rajin je...hikhik...nak jalan2 blog yang lain pulak :)

Fee Hafeezah ketuk keyboard said...

fuuhh! dah abeh terjah dah..ponat den :D

adan said...

hanya kenal akak bidadari je kot..

lilypelangi said...

jop sergah mereka :D

tia @ Ini Kisah Tia said...

seranggggg . hiksss :)
blog kw besak suda aku buka jadi , no hal .. tak berat ..hehee

Aki said...

penerjahan berlaku!! ^_^.v..

niena shopping2u said...

rajin2 ! bagus btul incik abu ni

Siti Mashitah Saidin said...

wow.. VL pon ada!

amir aizat said...

okay terjah!

Yen said...

nice one u got here bro.hehe.

zie_ira said...

owwyeahh,,ira pegi terjah skarang !!~ ^_^

harrazdani said...

sebahagianya mmg aku dah follow blog kat atas ni...memang best.....

p/s: ko memang rajin abu tiada yg serajin dari ko....hahahah kipas sikit...;)

Fathiah Hamim said...

okay fine. nak mogok. aku takda. haha :P

Miscellaneous Smiles said...

y ats tu byk knl ouhh..~

NuSaNa NoSa 91 said...

ye la, ye la.. stlh diugut, keen terjah jugak.. ahahahaha~ ^_^

syrupmasin said...

ohoii..bnyak dah terjah :D

YOUsoF said...

Tak sampai hati aku nak tambah pelempang, tapi aku selambakan diri je ni.. hehhe


TERIMAKASIH EN. ABU ko tolong hebohkan blog 'wangi' aku tu walaupun ko tertinggal h kat tagline aku.. ;D

Vampire tu jenis chenta², patutla tak menyeramkan..

merahitujambu said...

jap nk pergi terjah blog diorg jap eh

Hans said...

ku suka blog blog yousof
:-)

Racun Serangga Terbaru - Hansect

alif haris said...

hehe semua aku kenal :)

dah terjah bro ^^ nice blog review :)

Lisa N.Yusof said...

rajin gila kau! HAHAHA.
nice kot~

nnt aku terjah okehhh!

nurAMALLINA said...

Best! :D

Rtp Farra Arisha said...

eh byk betul blog yg di 'review'...nnt nak terjahhh laah!

ps: lama tak singgah blog nih, rindu betul! apa kabar?

GaRy™ said...

huuu...huuu... random2 pun, bila maw sampai giliranku ni~.. T____T

Addin said...

abu memang rajin ;)

haha

Faraa Eiman's said...

ukey2 , gua terjah dgn aty yg rela
haha ;p

Syuxer said...

terima kasih bro..coz review blog aku..:)..jutaan terima kasih..

Bella Bell said...

majoriti aku kenal.. hehhehe!!~


ok la.. aku terjah blog yang aku tak kenal tu.. tQ memperkenalkan mereka :D


^^

Bella Bell said...

ehhh... lupa nak cakap.. kau RAJIN! review blog aku pulak lepas ni.. kah~ kah~ kah~


okbai!




^^

APAN said...

wah...terkedu aku ma.ko ni pun.haha...

tq la bro...jarang sekali lelaki review blog aku.tq bnyk2.haha...

blog ko tetap lagi bes ma.orang lagi suka kot.ko pun jenis kapla layan je semua orang.aku ni pemalu lagi.haha...

Mawar Berduri said...

3 ke atas aku selalu terjah.. dua kebawah, pasni aku terjah.. bersedia.. mula!

apik pehe said...

hehehe..dua orang jer apik kenal

ayie said...

banyaknyee review

alamak xde entry baru ke? ke dah bersiap nak jd org kuning..hihi

vampire's lovex said...

okay!! terjah esok..hehehe...

:P

vampire's lovex said...

abu !!!!!!!!!!!!!!!!!!! kau nak tahu tak...aku baca entry ni kali kedua baru perasan ko ada review blog aku..

waaaaaa....terharu..:P

thanx abu :)

ABU said...

ecah: jom terjah semuanya..:)

bidadari: ok jak :)

cucu: ok gud luck..

zaty: hahaha thanks..

muhamad hanif: gud gud..:P

kak yatie: ok kak :)

ayie: aku mmg rajin..mintak minuman arab sini hahaha

aisyah: ya la tu..mmg pemalas pong hahaha

fee: ok gud gud :P

adan: berkenlan la dgn yg lain :D

lily: jom srang..hehe

tia: serang cepat!!

aki: ya la ko kan..haha

niena: aku mmg rajin..gitu kan hahaha

siti: ya VL pong ada :)

amir: ok jom..

yen: hehe tq bro

zie ira: ok jom terjah..:)

en dani: hahahaha kipas kipas kipas cap udan..:D

fathiah: alaalalalaaaa esok2 pulok ok..

pijah: ok latu..bagus ;)

nusana: kan hahahaha :)

masin: ok good..

yousof: lempang jak la no hal hahaha..

merahjambu: ok good luck..

hans: ya aku pung suka gak:)

alif: hahaha ok..

Lisa: dah la baek..rajin pulak tu hahahahahahaha..

nuramallina: best :)

farra: ya lama tak masuk blog farra jugak :)

addin: ya la kan..rajin la akn hahaha

faraa: ok gud :D

syuxer: ok jak..ko pun pernah review blg aku jugakka..:D

bella: ya la kokan semua ko kenal..cikgu bella garang..

bella: ya aku rajin..nak mintak kena review la tu kan..hahahaha

apan: ok jak..sama jak dgn aku ni..haha

mawar:ok jom terjah yg kat bwh pulak..

apik: berkenalan la dgn yg lain :)

ayie: tak nak la jadi orng kuning..hahaha

vp: ok terjah la..

vp: ya la tu ko kan...ok w'come..;)

Hans said...

blog yusof best
:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bau Busuk!!