Thursday, July 21, 2011

Look Like Busy (LLB)

Sori la kawan kawan.. jarang nak blogwalking sekarang ni.. almaklumla buat buat sebok, looks like busy (LLB) jak di tempat kerja, aku dah tak tekejar sudah dengan entry korang yang best best dan meletop tu.. aku harap korang tak kecik hati, korang datang melawat aku pastu aku pulak tak buat kunjungan balas.. hehehe bajet retissss jap!..

Apa cerita yang hot sekarang ni ya? kawan kawan kat tempat kerja aku ni dok busy cakap pasal jantan yang tukar jantina tu.. nama dia si Mohd Ashraf Hafiz Abdul Aziz.. nama tino dia Aleesha Farana.. aku tengok dalam newpaper siap pakai tudung dan baju kurung pulak tuh, kelas kau maria!! hahahaha.. macam perempuan sudah aku tengok.. kasihan kat dia, semoga dia mendapat hidayah.. tapi kalau dia dapat hidayah macam mana dengan conek dia yang dia dah buang tu!? hahaha.. itu urusan tuhan dengan dia, biarkan jak la dia fikirkan sendiri.. perlu ka aku cakap 'Kubur Masing Masing'..
btw, aku berjaya menggunakan perkatan 'conek' di sini..huhuhu.. maafkan aku jika aku melucah..:P

arghhh!! nak sumbat kain dalam mesin basuh lagi malam ni.. kain banyak tak basuh.. habis sudah baju nak pakai.. huhuhu susahnya hidup membujang.. hahahaha...

gambar daripada BH online.. gigih aku nak scan? haha.. 

48 comments:

cucu umie said...

semoga dia dpt hidayah..amin44...

Fathiah Hamim said...

yea memang aku bengang kau tak datang blog aku. :P

dah la tak larat dah nak komen pasal dia neh. haha

Faraa Eiman's said...

nampak real dia jadi pompuan
kalah aku , haha
tulah , hopefully so (:

kawen cpat skit abuu ! xD

dill said...

moga hidayah sampai kepadanya. ameen

dill.

Miz Novexx said...

semoga dia dapat hidayah
asal la dia lagi cun ni, uish... (^__^)V

schaze zainn said...

kesian dia.
skrg pon die dah tersepit.
semoga die dpt hidayah :)

syrupmasin said...

ecece..cepat la kawen abu kalu susah hidup bujang :D

sleeping_maniac90 said...

cntik gak dia jd pmpuan hahahaha..
cpt2 kwen ye en.abu.. xd la cuci bju sdri ps nih.. hak3..

rara pinkmafia said...

siap pakai tudung tu,hmmm ntah la.

Lieyly ︱ Alia said...

semoga dia mendapat hidayah ;)

amin !

izzah said...

perghh..cun kot perempuan ni..eh,cun nya laki ni..eh,eh..laki ke perempuan??arghh..pening!!

Nurnajwa said...

Hahahahaha, dia laki ke? ;D

ILA HonEyBuNNy said...

ish...awat dia jadi pompuan cantik sgt..kalah kami gurl2 neh...hahha

macam2 la dunia skrg neh..

tu la..suruh kawin xnak..kan dah kena bsh baju sndri..ehhehe

MATA HITAM said...

comey giler dy jd pompuan....moga2 dy sempatlah betaubat....

WZulhilmi said...

patutlah jarang nmpk skrg. dh jadi #retis rupanya. hahaha

Ooo. ni ke rupanya org yg tukar jantina tuh. dlm berita tak tunjuk muka. harap2 dia terima lah hidayah.

Abu Huzaifah said...

perrgghh!! gmbar die ke tu?? err mmng dh mcm pmpuan dah... pkai tdung plak tu... hOhO... dunia2...

muhamad hanif said...

tahu pulak tutup aurat yaa,

pelikss aku.

lilypelangi said...

doakan lah dia cepat2 sedar kan . hmm

Addin said...

haha pelik kan .

*muslimah la plk .

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

kita x berhak menghukum dia sbb kita x tahu apa sbnrnya yg terjadi..apa yg berlaku hanya Allah sj yang mengetahui..

Cecepat cari isteri Abu nnt boleh sama² cuci baju ~heee

hanjila said...

hmmm...moga dia mndpt hidayah.

sy pun tgh basuh baju ni...haha (:

izzad b* said...

moga2.amin....

::contengan hati::)) said...

hope dia dapat petunjukan dah tutp aurat tu hehe ;)

vampire's lovex said...

huhh lelaki ke tu..cun !!!

abu x lama lagi nk jadi CEO,sebab tu busy hihi

Scya Lollita said...

ayu kot haha fuyyooooooo

Fyqa said...

pehh bulu mata dia mlentik tuh

nurAMALLINA said...

lawa jugak eh. hahaahhaha

cik sakdi said...

peh kulit putih.dia pakai lezer pe? kang kene bunuh betul2 kang. adehhh. mintak2 berubah.

Aisyah Aina said...

cantik gila...siap pakai tudung ngan baju kurung lagi tu...

nurfatiha blacky said...

conet ? cute giler kot. HAHAHAHA. cantik jadi perempuan tahi lalat mcm siti jer. HAHAH

Bro ahmad said...

sape tukar jantina tu...sengal punya orang..wa tarak suka..ehh bro tak suka..d

zaty luvlianncezzz said...

aduyai. xtaw la ape mslh dy. tp hukum nya haram kn. hurm!

adan said...

serius ar.. kuat sgt pendirian laki ni nak jadi pompuan.. semoga dia dapat hidayah ALLAH untuk menerima dirinya sbg seorang lelaki//

tia @ Ini Kisah Tia said...

1st : cepat kawen if tamo hidup membujang ..
2nd : aku pun bz jadik baby sitter sekarang ..
3rd : apapun yang dia buat , tu urusan dia dengan Allah . kita tak boleh jatuhkan hukuman sendiri ..

ayie said...

hmm sian dia..huhu..pak abu membujang..amek la si kesian ni jadi maid..haha

yatie Awang said...

permohonan dia tak diluluskan kan? semoga beliau insaf dan mendapat hidayat

Bidadari Syurga said...

ada sebab allah menduga seseorang manusia.

NURUL NADIAH MAMAT said...

Semua manusia membuat kesilapan....moga dirinya diberi hidayah oleh ALLAH...

p/s : kahwin la....br senang....hihi...

Anif Abdullah| AA said...

kelas kau abu eh silap maria!!basuh jgn xbasuh.huhu..
Hmm ..Kasihan dia. Semoga Allah Taala m'beri hidayah .Aminn

amir aizat said...

umat akhir zaman kan

ishiko said...

gigih dya nk jadi tinoo..
basuh baju basuh baju ^^

Syuxer said...

cam real dia jadi perempuan hahhaha..hope2 dia diberi hidayah nanti..pandai buang pandai pasang balik..;p..hahahah sapa suh kasi potong..

YOUsoF said...

Kalau si Aleesha Farana tau ramai puji 'kecantikan' beliau, bangga siot..



hahaha bangga ko berjaya guna perkataan tersebut ek.. sengal jugak kau! ;D

deeya said...

dia tak perlu dihina dan dimaki .. tapi dia perlu dibimbing . kesian dia . semoga Allah memberikah hidayah buatnya . ahh ! aku ta nak pnggel dia Aleesha Farana ! dia tetap Mohd Ashraff Hafiz (tapi IC dia da tukar kan ?)

sergeant keroro said...

semoga dia dapat hidayah ke jalan yang benar.

p/s : entri aku tak best T.T

[sutera kasih] said...

kita doakan dia mendpt keampunan dan hidayah dr Allah swt..

meaw said...

dah Allah jadikan kita macam tu,mana boleh tukar2 dah.... macam doktor yg sediakan benda alah tu takkan tak ley pikir tindakan mereka,tu pon kalau bukan doktor melayu,sah-sah .. kat mahkamah dah tak ley tuka nama ..sepatutnya bersyukur apa yang ada...

nfdeeda_zubir said...

eh apesal aku baru perasan entry ni ?
nmpak kan aku busy sebagai student.kehkeh.
kitorang dlm kelas, ada discuss pasal case ni.
lagi satu, hakim case ni kawan aku punya ayah. hoho

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bau Busuk!!