Friday, March 18, 2011

Terengganu ape yang best?


Hari ni nak pegi terengganu, tak pena sampai ganu lagi, ni first time pegi. tak dapat pegi toronto so terengganu pun jadi la.. walaupun kedua duanya langsung takde persamaan kan grrrr...

ape yang best kat ganu..makanan? pantai? penyu? nak tengok penyu betelo..atau bagi penyu tengok telo aku ni...tak pun nak bawak pulang cengkerang penyu, buat TOPI mesti best kan har har har..

dalam kepala hotak aku ni terengganu is penyu, penyu is trengganu..rindu kat penyu. last time tengok penyu masa kat pulau sipadan..tu pun tak lama sebab tengok masa aku tenga berenang ala ala ikan kekek dalam laut.

sebenarnya plan nak pegi menghadiri majlis kawin officemate..pegi pun degan member office, tong tong..murah siket kan. pastu melencong pegi jalan jalan cari makan dan cuci mata, menfaatkan weekend dengan sebaik baiknya..destinasi bajet..harap harap semua berjalan lancar..ya beda bedu,.

9 comments:

MakWe MeraH JamBu said...

haha..siot jek..bg pnyu tgk telo ko?muntah kot pnyu tuh..xpown trus mati.. :p

btw..ghanu best..paling best..shoping dowh..kita p pasar payang..tmpt feveret aku cucik2 mata sambil abeskn duit..
pas2 lpk pantai..terbaik wok!!~
pki bikini..lari2 tepi pantai..seksis seh ha2

GiveAsh said...

haha..tak muntah punya la..:P
pakai bikini lari tepi pandati? aaauw!!..har har..

Shamsuddin Amin said...

ak pla,
klo ganu je kopok lekor...
yum yum...

mcm korg... berdestinasi bajet....
wei
bawa tuk ak nasi kerabu... hihi

wanbu said...

huhu.. xpenah gie ganu

mohon kursus kat terengganu kena reject bos arghhh... bila nak smp sana nie x tay la bl taun?

jelesnya aq :(

GiveAsh said...

sa: nasi kerabu beli sndiri dekat2..
en wanbu: dilarang jeles har har har..

Shamsuddin Amin said...

kedekut men jauh2...!!!

bunga said...

walau duk jiran ngn teganu tapi..susah nak p..hahaha..

ada sekor penyu telor..haha..

GiveAsh said...

bunga apasal tak pgi ganu..best wok..

Anonymous said...

sy pulok memang duk study kt ganu neh! senyum sokmo! :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bau Busuk!!