Sunday, March 27, 2011

Otak kuning: Main dengan nenek..

Boleh tak orang Malaysia ni tak berfikiran lucah siket..hahaha

terkejut aku tengok analitik kata kunci nuffnang minggu ni, ada orang masuk dalam blog aku daripada kata carian "main dgn nenek" mau tak gelak ..hahaha..

ni mesti budak underage otak kuning punya, nak tau sangat pasal sex kan...tak pun orang dewasa yang nafsu sex pelik pelik gersang tahap gaban..adehhh!!..
gambar tak de kaitan ok...kecuali korang mmg otak kuning tu lain kes..hahaha

21 comments:

adwafarahin said...

itu otak letak kat lutut la tuh..haha

GiveAsh said...

lucah je kan..hahaha

Shamsuddin Amin said...

naseb otakku x kuning jak...
ada smua warna... hahaha

Qaseh dalia adelia said...

terlebih warna

GiveAsh said...

otak banyak warna lagi dasyat..haha

bunga said...

hahaha..sampai ngn nenek pom nak cari gak..aduhhh...xpaham tul..hakhakha.

.kanta hitam. said...

gambar nenek muda hot la,haha

redzuan said...

erkk , adoi mcm2. hahaha , nk gelak guling aku baca entri ang ni. pelik ntah ape yang dia cari sebnrnya, aku rasa otak dia ada wayar short satu kot. da mereng. ada ke search cari psal main dengan nenek. hahaha

psst baca ni ==> Tips Pemilihan Template Blog

Rafi Nilhan said...

haha..lucah2..adoi..gambar,,stedey....

http://kchhitam.blogspot.com/2011/03/usd50000harga-maruah.html

GiveAsh said...

bunga and kanta hitam: cari nenek sbb nenek hott!! haha

GiveAsh said...

perghh!! trharu siot..blogger RR singgah komen blog aku..thanks
btw skunk ni mmg dah ramai orng yg ada wayar short..haha

GiveAsh said...

rafi: stedey lucah!! hahaha..

Shazmiey Abdurahman said...

otak kuning ke otak biru pun sama jugak.hahah. btw, i think u r my senior.. erm.. DPIM UiTM Sabah?

GiveAsh said...

kau la tu kan DPIM mmg otk kuning banyak..
yup aku DPIMKK batch 8

qlah said...

ish3.. memang betul lah , kita semakin menghapiri hari kiamat . kan2 ? banyak tanda2 sudah kelihatan .

p/s: salam perkenalan :)

Shazmiey Abdurahman said...

lahh..patutlah.. batch dorang kak ema la ni.. hahaha.. nama saintipik bang?hahah!

GiveAsh said...

qlah: yup manusia smakin menjadi2..
shazmiey: yum dgn dorang ema..die ada kat uitm s.alam buat master kan..saintifik aku Kadungga..huhu..

biruMerah said...

kepaleotak bjambol..hahahaha

zulhaidi said...

sbenarnya abu yang mikir ngatif sangat~~ hhahaha blue~~~

alif haris said...

weyh abu .. blue2 .. hahaha :D

Anonymous said...

shemel sex movis labyboy pics shamle sex movies freeshemalemovies.com shemails sex videos
Stunning shemales
http://animeshemale.net.erolove.in/?profile+katie

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bau Busuk!!