Friday, November 26, 2010

Aku pun nak blogging jugak

nak kena jual 50% discound

Fuh!! tak tahan tenga malam asyik tengok blog orng jer, kalau macam ni aku pun nak blogging jugak la. Assalamualaikum bolgger semua, aku baru lagi kat sini, baru nak belajar, jolok jolokkan la kalau ada yang salah ya. Tau kat sini ramai jer blogger yang taiko taiko. Lama dah, rasa macam nak buat blog, tapi banyak sangat 'tapi'..boleh ka?, ada kah orng nak baca?, idea apa nak tulis? bila masa nak post entry?..uh! banyak sngt alasan..now positive positive positive. So, create je la blog, yang lain tuh blakang kira kan..kan..

Konsep blog aku ni biasa je, yang ringan ringan. Just nak kongsi kongsi pengalaman, cerita dan limu yang tak seberapa ni. Ye la, otak lain lain, pengalaman lain lain, berasal pulak daripada background yang berlainan..so, msti ada cerita yang berbeza beza. kalau tak der pun, buat buat ada je.

Dari segi penggunaan bahasa pulak, aku menggunakan bahasa cacamarba, seantero alam dan yang biasa digunakan seharian. Biar yang mudah difahami dan santai, ala ala bersantai di tetpi laut haha... Kalau korng nak tau aku ni master of typo. Aku anggap ini suatau cabaran untuk aku, dan memperbaiki kelemahan ni..challange.. Kalau orang lain boleh, aku pum mesti boleh jugak..kan

Eh jap!! layout blog aku ni dan background dia cam pena tengok. Dush dush!! tak pe la first entry, nanti aku ubah la, slow slow, ada banyak benda lagi aku kena blajar dalam dunia blogging ni. Edit sana edit sini, nak letak yang ni la, letak yang tu la...dan yang penting sekali ialah etika seorng blogger.

Ok la, tu jer aku nak cakap sebagai mukadimah blog cerita kotak kosong aku ni. Kira panjang jugak la kan..hehe..sukanya sukanga..dah!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bau Busuk!!